Corporate Spirit

The Slow Coach

Spirit of Nature Guide

&

Corporate Spirit Warrior


Nature offers various vitality affects.

Every organism tends to align by resonating from chaos to harmony.

Corporate Spirit


What: Mens-, team- en organisatietransformatie en innovatie met als doel het co-creƫren van een vitaal werkklimaat en een bezielde organsiatiecultuur.


How: Aan de hand van 7 kernwaarden:

Systemisch waarnemen, Natuurlijk Leiderschap, Dialoog, Transformatie van Binnenuit, Bezieling, Natuurwijsheid, Aandachtig Aanwezig zijn, of ook wel: Ubuntu, Wu Wie, Dadirri, Ikigai, Source Awareness, Reconnect with Nature, Presencing.


Who: Amanda, Corporate Spirit Warrior


Why: Omdat ik overtuigd ben van het nut en de noodzaak van het verbinden van Ziel en Organisatie, op micro-, meso-  en macroniveau.

Corporate Spirit Walk


Theory U in Nature voor teams en organisaties.


Transformatie en innovatie vindt plaats in 'het ondertussen'. Dit is een eeuwenoude wijsheid en de essentie van een 'Rites de Passage'. Deze liminale fase vraagt het uit te houden,  het niet-weten toe te staan, erbij te blijven, tot helderheid ontstaat in de vorm van inzicht in het vraagstuk.


Tijdens een Corporate Spirit Walk start u aan de hand van een gezamenlijk vraagstuk gebaseerd op de missie, visie, kernwaarden, identiteit en/of cultuur van de organsiatie het Theory U proces in een natuurgebied in Nederland. Ik reik oefeningen aan om met een frisse blik te kijken, bewust het gehele veld waar te nemen, aan te voelen wat zich aandient en dat wat wil ontstaan concreet vorm te geven en mee terug te nemen de werkvloer op,

Onderdeel van deze Walk is een check-in, een All-One Solo tijd, een deelronde en een check-out.


Interesse? Enthousiast? Nieuwsgierig? via de contact gegevens kunt u mij bereiken voor een vrijblijvende kennismaking en oriĆ«nterend gesprek. Gebaseerd op het vraagstuk, de behoefte, aantal deelnemers, duur, locatie en datum van de Walk en zonodig  gewenste vervolggesprekken ontvangt u een offerte.


"When in nature, one receives far more than he seeks."- John Muir
"A natural synergy and wonderful alchemy arise." John P. Milton, Sky Aboven, Earth Below.